MODERNT OCH ENHETSFLEXIBELT.

Med Next Retails kassa är det lätt att ta betalt. Systemet är anpassat för kedjefunktionalitet med stora transaktionsflöden där artikelinformation, lagerstatus, priser och kampanjer synkas i realtid. Konsumenten kan därför handla sömlöst genom samtliga butiker och få samma trygga upplevelse oavsett säljkanal.

Kassan gör det enkelt för användaren att implementera och anpassa sina egna säljstrategier, kampanjer, rabatter och med Next säkra drift behöver kunden inte tänka på så mycket mer. Systemet är molnbaserad med daglig backupp och uppfyller skatteverkets alla krav.

Välj hårdvara mellan både Mac, PC och surfplattor, önskas rekommendationer av tillbehör vägleder vi er.

Vårt mål har alltid varit att det ska vara enkelt att ta betalt och därför erbjuder vi betalternativ som – Dibs, Swish, Fortus Faktura, tillgodokvitton eller presentkort för att kunden ska få en bred valmöjlighet utan hinder.  

 

Med Fortus Faktura får ni alltid betalt!

Läs mer på https://www.fortusfinance.com/

 

Är du intresserad av en demo, fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

 

 

KUNDLOJALITET.

Öka kundlojaliteten genom ett stärkt OMNI erbjudande gentemot din kund. Erbjud kunden att samla sina inköp oavsett om de handlat i er fysiska butik eller i er e-handel.

Skapa och rikta kampanjer gentemot kunder som inte handlat i webbutiken men som flitigt handlar i den fysiska butiken eller tvärtom.

Testa gärna vårt kassasystem här så förstår du vad vi menar »

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa er »